Forum ally Undercover
Obrona zamku zbliża się nieuchronnie, a jako, że współpracuje nam się dobrze, można zacząć myśleć o włączeniu kolejnego klanu do ally. W tym temacie piszcie swoje propozycje.
Moje: dodać ShootingStars i/lub fuzja z zielonymi
Gość
Z tego co wiem zieloni lada moment połączą się z PM. Wiec nie wróże nam zbyt dobrze . Natomiast ally składające się z zielonych PM + Undercover mogłoby być naprawdę groźne. Jedyny mankament bylibyśmy raczej klanami na posyłki, mało by sie z nami liczyli
Co do SS nie wiem czy to nie za słaby klan.
Hm.. Ja bym proponowal Pheonix nie sa jacys super ale widze ich dosc czesto wiec jakis online maja i mysle ,ze w takim skladzie nikt by sie nie wywyzszal specjalnie
(choc dla niektorych moze sie ten klan wydac za slaby oczywiscie)
Gość
Moje zdanie jest takie:
Najpierw osobiscie sie dowiedzcie jak wygladaja sprawy, bo moga to byc zwykle plotki.
Nie jestem za tym aby zalagodzic konflikt z PM
Sprobowac ponownie zapytac MW czy chca do nas dolaczyc.
Jakies (sam nie wiem jakie) dszialania z ParadoX'em oczywiscie wspolpracy albo polaczeniu...
No podobno MW nie chca dolaczyc i beda atakowac nasz zamek. Potrzebujemy jakiegos klanu do ally pisac propozycji. ps.Angels tez ma podobno nas atakowac.
Mi po glowie chodzi Pheonix choc nie znam ich nie wiadomo jak ,ale widze ze sa aktywni i mysle ,ze by do nas przyszli do ally.
Pozatym zamek bedzie ciezko obronic bo duzo klanow uwaza sie bardziej godnymi do wlasnosci tego zamku niz my.
Jesli te ally ma przetrwac to faktycznie pomyslmy o nowych sojusznikac i o umowe z jednym mocnym ally co do wspolpracy. Sami tu nie damy rady. Moze ugadajmy sie z zielonymi i painmakers, ze staniemy po ich stronie i bedzie chlopcami na posylki i ich miesem armatnim ?? Z czasem moze awansujemy;] A dobrz miec plecy majac tyle warow, a miesem to juz jestesmy ^^ Co wy na to?
hmmm... ostatnio niegrywam zbyt intensywnie z braku czasu ... ale zebym byl chlopcem na posylki to nie !! zakladajac all byla idea zeby zrobic z tego " niby jeden klan " .... nie wiem kto jak mysli teraz ... ale osobiscie uwazam ze nie ma potrzeby rozwiazywania ally
co trzeba zrobic ?
ludzie ludzie i jeszcze raz ludzie ... w OB jest ich mniej bo ni bierzemy kazdej chetnej osoby ...
2 to trzeba wszystkie bye gowniane gadki sprowadzic do ally chata ... zeby nie bylo ze nic sie nie dzieje i w ogole .... jak jest z kim popisac to juz jest polowa sukcesu bo glownie to trzyma ludzi w klanach ( w naszym przypadku to bedzie trudne bo glownie rozmawiamy na ts-ie)
3 to ograniczanie wojen .... o ile to mozliwe ... mi tam 10 wojen nie przeszkadza ... ale wiele osob to odstrasza
4 to trzeba miec jakis uklad ( tez nie latwe do zrealizowania ) bo kazdy sie czuje lepiej jak wie ze all moze liczyc na czyjas pomoc ...
ale i tak mysle ze glownym problemem jest fakt ze zbyt wiele ludzi bierze gre zbyt powaznie ... przeciez to tylko gra moze nie glupia i wciagajaca ... ale zawsze jednak to tylko gra :]